KWO Boulevard – Duitse MONSTERVIS & handige ZOMERTIPS!

In deze KWO Boulevard zoomen we in op een aantal gave buitenlandse avonturen, een BRUTE monstervis in Duitsland en worden er handige ZOMERTIPS gegeven. Zin om even te relaxen? Bekijk dan de leuke video’s die de afgelopen tijd gepost zijn. Een visrijk weekend iedereen!


Een nieuwe SERIE van Alan Blair: Beyond Banx in de Azoren!

Het werd hoog tijd voor een nieuwe serie van Alan Blair. In Beyond Banx gaat hij samen met Dan Yeomans op pad naar de Azoren om de fantastische natuur op deze eilanden te bekijken en er natuurlijk een onvergetelijk karper-avontuur van te maken met adembenemende scenes en unieke ervaringen. Kijken dus!


PAREL voor Bram Alting!

Zonder dalen geen pieken… Dat gold ook voor Bram Alting, die de avond voor een nachtje vissen zich niet helemaal kiplekker voelde. Het bleef bij de hengels ook stil. Maar de volgende ochtend werd het allemaal rooskleuriger: hij voelde zich weer helemaal de oude en de rechterhengel vloog er ook nog eens vandoor. Een fantastische spiegel van het oude bestand als resultaat, heerlijk!

Bram met een fantastische spiegel van het oude bestand!

Messi & Wessi – ALLES of NIETS!

In het vorige deel van Barrage Beukers 2.0 zagen jullie de knallende start van ‘Messi & Wessi’ tijdens een koude apriltrip. Met karpers tot net geen 19 kilo was de honger naar runs gestild en kon er een nieuwe uitdaging opgepakt worden. De mannen besloten ALL-IN te gaan en verkassen naar een prachtig stuwmeer met een uniek bestand (en extreme obstakels)! Dát zien jullie in DEEL 2!

Het werd ALLES of NIETS bij ‘Messi & Wessi’. Benieuwd? Check de FILM HIER!

Nieuwsgierig naar de film? Check ‘m dan op de KWO Community!


BAK van de week: Darrel Peck op Oriënt!

Darrel Peck is niet vies van een avontuur en het is bekend dat hij regelmatig afreist naar Lac d’ Oriënt in La France. Doorzetten wordt beloond en hij ving pas een memorabele vijftiger op het machtige meer. Wat een gigantisch mooie BAK van een spiegel!

De Engelse Darrel Peck is niet vies van een Europees avontuur!

Succesvol karpervissen met deze gids van Nash Tackle!

Karpervissen vereist niet alleen geduld en vaardigheid, maar ook een gedetailleerde kennis van technische aspecten en de juiste uitrusting. In dit artikel deelt Nash Tackle de nieuwste technieken en aanpassingen die je helpen om deze zomer meer karpers te vangen. Van speciale rigs tot de keuze van je hoofdlijn, hier is alles wat je moet weten om je viservaring naar een hoger niveau te tillen. Lees HIER het artikel!

Een juiste uitrusting bij het karpervissen is het halve werk!

5x een PB voor de 15 jarige Luc van Dijk!

5 keer je PB verbreken… Het overkwam de 15 jarige Luc van Dijk toen hij een superleuke betaalwatersessie viste in Frankrijk. Zou één van de grootste schubkarpers van de wereld er tussen zitten, die op Lake Serene zwemt? Bekijk de video hieronder!


Zomertip: zorg ALTIJD voor een Plan B!

Ga je op een zomertrip naar het buitenland? Supergaaf! Een goeie tip is om altijd een Plan B klaar te hebben liggen, mochten er dingen veranderen in de planning. Want inderdaad, dat gebeurt best vaak. Mocht het bijvoorbeeld in de eerste twee tot vier nachten niet lukken op een bepaald water en zegt het gevoel “hier gaat het niet gebeuren”? Pak dan rap in en ga naar het water van Plan B. Zo vis je super effectief tijdens je buitenlandse vistrip. Meer TIPS lees je HIER!

Tijdens hun reizen door Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië hebben Pilaar & Ossie regelmatig Plan B, C of zelfs D moeten raadplegen;-)

Succesvol karpervissen in de Alpen – XXL How To

In de KWO How To video’s delen we tips, tricks en tactieken. Of je nu een beginnende of een doorgewinterde karpervisser bent: er is voor elk wat wils. In deze video neemt Michiel je mee naar de succesvolle jaren in de Franse Alpen van Mark en Michiel. Welke tactieken gebruikten ze en hoe kwamen al deze bijzondere vangsten tot stand? Maar ook: hoe was het om zulke prachtige wateren vrijwel voor jezelf te hebben..? Kijk en leer van de video en ga mee op reis naar de ongerepte Alpenmeren!


35 kg(!) in Duitsland

Eén van de mooiste én grootste vissen van Duitsland… Die is er recent uitgekomen bij Steven Seibert die een korte ‘overnighter’ viste en beloond werd met deze bizarre kolos van een spiegel. Met een dikke 35 kilo was deze memorabele bak het nieuwe PB voor Steven!

Steven Seiber met z’n nieuwe PB van 35 kilo!

Bizar, wat een vis! Van harte gefeliciteerd Steven!

Natuurlijk COOLE shots erbij!

Karpervissen op Franse kanalen met Bas van den Broek!

Hij staat al een tijdje online, maar hij is te VET om niet te delen… De video van Bas van den Broek waarin hij samen met z’n vader gaat vissen (lees: volgas vangen) op de Franse kanalen. De beelden zeggen meer dan 1000 woorden, dusss: bekijk de film hieronder!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de zomer zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Boris van Wijk met een buffel van groot water!
Siem Carpfishing wist deze mooie parel op een Frans kanaaltje te vangen!
Colin Huiveneers met een mooie afgepaaide schubkarper!
Een Oer-Hollandse schubkarper voor Niels Kunzel!
Ian Thiels met een hooggebouwde kanaalbeuker!
Brendan van Dieren is hekkensluiter met deze gave spiegel!

FOTO van de week van Matthias Ebo

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtig release-shot van Matthias Ebo toen hij samen met Ian Thiels een sessie viste. Heerlijke plaat!


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook