KWO Boulevard – ‘The Real Thing’ op 34,5KG en Nederlandse 40ers!

In deze KWO Boulevard zoomen we in op een op de vangst van ‘The Real Thing’, staan er drie GRATIS video’s klaar en geniet van alle zomerse vangsten. Een visrijk weekend iedereen!


Karpervissen op ruigste rivieren van Europa

Van de Franse Moselle tot de Donau in Oostenrijk; in de KWO serie ‘Wild Rivers’ bevist Mark Hofman de meest ruige rivieren van Europa. Van betonnen oevers tot uitgestrekte lelievelden: geen sessie was hetzelfde en dat resulteert in een reeks van maar liefst 7 video’s op de KWO Community!


‘Kletsnat in de regen’ met Kevin van Boekel

Afgelopen week kwamen we een berichtje van Kevin tegen met een BAK van een vis. Samen met Dennis had die ‘de beste’ start van de sessie, maar toch viel het stil op dat water… De mannen besloten te verkassen en dat pakte goed uit! Ondanks de regen werden de hengels toch secuur neergelegd en al snel wist Dennis een mooier 40er te vangen, maar tijdens deze dril liep ook de hengel van Kevin af. Hij wist een vis te vangen van 25 (!) kilo! Verkassen loont dus zeker ;-).


Carl en zijn vismaten gaan op avontuur in Nederland

De jongens gaan op zoek naar Nederlandse bakken en dat gaat niet zonder slag of sloot… Op dag één moesten ze al €2000,- uitgeven om een stek te kunnen bevissen 😱


BAK van de week: Dirk van Houdt met een 34,5KG

Zonder enige twijfel is dit het mooiste moment van Dirk binnen zijn visserij én dt geloven wij zeker! Een vis (genaamd The Real Thing) die hoogstwaarschijnlijk met een leeftijd bij hem in de buurt ligt. Gevangen op het aas van Sumo Baits. Gefeliciteerd Dirk!


Extreme dril aan het kanaal voor Jelmer Simmes

In deze nieuwe video gaat Jelmer Simmes twee nachten karpervissen aan het kanaal waarbij er VEEL regen valt! Benieuwd naar het resultaat? Check de video snel!


Keep Searching V – Part 3 – Spaanse veertigers

28 graden voorjaarsweertje, peuteren tussen het wier, geweldige drills vanuit de boot, dikke schubs en schitterende spiegels… We kunnen wel zeggen dat in het restant van deze Pilaar & Hofman trip alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Maar komt die Spaanse monsterkarper óók op de mat? Dat zie je in deze nieuwe aflevering van Keep Searching!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de zomer zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

PJ Nordholt met een mooie spiegel.
Glenn Claes op pad met z’n kids én met succes.
Collin Huiveneers met een Nederlandse 40er.
Maarten Bisschops samen met z’n zoontje, mooie momenten!
Rob van de Kruijs met een prachtige vis van het Nederlandse kanaal.
Michel Kemp met een afgepaaide vis maar nog steeds goed voor ruim 20KG

Foto van de week van Jasper

@dekarperfotograaf stuurde ons afgelopen week deze foto. Hij schoot hem op Hooked Lake net voordat het ‘noodweer’ losbarstte ⚡


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

In onze best bekeken serie ‘Keep Searching’ komen Mark en Danielle in 2019 uit op de rivier de Lot voor de laatste paar dagen van hun roadtrip. Het doel: strijden, strijden, strijden om een rivierbak te strikken. Of het lukt… dát zie je nu GRATIS in het 9e deel van KEEP SEARCHING! Klik hier om te bekijken.

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook