KWO Boulevard – KWO For The Future is begonnen & BRUTE veertigers in NL!

Karpervissen op een rivier, midden in de stad, in Nederland, de UK, Italië én natuurlijk Frankrijk. Jazeker, je kunt overal je hengeltjes uitgooien en kans maken op die ene mooie vis. Dat bewijzen alle vissers én vangsten maar weer in deze nieuwe KWO Boulevard die vol staat met avonturen én coole video’s. Ook zijn we weer begonnen met KWO For The Future, hieronder lees je daar meer over. Fijn weekend & VANGZE!


URBAN karpervissen met Jacob Worth – Nash TV

Constant aanpassen aan de situatie, je ogen goed open houden, jachtmodus aan én… GAAN! In deze topvideo van de week gaat Jacob Worth van Nash achter de stadskarpers aan, maar niet zomaar de eerste de beste. Het is één van de moeilijkste wateren van de UK met fantastische ‘scaley bangers’… Zou het gaan lukken? Bekijk hieronder het karper-avontuur van Jacob!


GEZOCHT: uitzetprojecten – KWO For The Future 2024

Dit najaar geven we een vervolg aan het KWO For The Future uitzetproject. Nu zijn we op zoek naar karpervissers die komend najaar/winter karpers uit gaan zetten. Ben je dus onderdeel van een karpercommissie, visvereniging of federatie en kun je onze (financiële) steun goed gebruiken? Meld je HIER vóór 23 oktober aan!

Meld je vóór 23 oktober 2024 aan. Lees HIER meer info over het KWO ‘For The Future’ project…

De reacties en de support die we van onze members kregen voor de eerdere ‘For The Future’ projecten waren overweldigend. Ook vanuit KWO vinden we het erg tof dat we op deze manier samen onze bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van het karpervissen, en daarom geven we ook in 2024 weer een vervolg aan het For The Future project! Wil je meer info? Bekijk hieronder de video over het KWO For The Future project…


Pilaar & Ossie #20 – Het machtige Gardameer

De allerlaatste Pilaar & Ossie aflevering staat live… Maarrr no worries, de laatste aflevering van deze Italiaanse trip (want dit najaar gaan de mannen gewoon wéér op pad)! Check de KWO app of de Community en zie hoe Remy en Michiel alles uit de kast moeten halen om de gedroomde dertiger op het Gardameer te vangen! Hieronder zie je de start van het avontuur op het Gardameer…


BAK & parel van de week voor Jan van der Zanden

Een BAK én PAREL tegelijk… Wat een fantastische vis zeg! Jan van der Zanden wist deze unieke vis vroeg in de ochtend te vangen en dat is tot nu toe de mooiste van heel het jaar. Niet heel gek, dachten we: check hieronder de plaatjes…

Wat een prachtige parel én bak van een vis…

Volg Jan op Instagram voor meer mooie platen!

…en dat in Nederland!

De zoektocht naar nieuwe visgronden – Qualitycarp

“Karpervissen, voorbereiden, pionieren, zoektochten naar het onbekende. Het blijft altijd een hele onderneming. Tijd voor weer een nieuwe video vol avontuur voor jullie!”, aldus de mannen van Qualitycarp. Ramon van Zundert en Kevin Schopenhouer gingen het avontuur aan en hieronder zie je de leuke movie…

Volg de boys ook op Instagram voor al hun gave avonturen én vangsten!

‘Pionieren’ blijft toch het mooiste!

4 tips voor een succesvol najaar!

Dalende watertemperaturen, druk azende vissen die hun wintervoorraad bij elkaar beginnen te scharrelen en gierende molens: zo zou je de komende maanden kunnen samenvatten. Met de nadruk op ‘zou’. Succes is immers nooit vanzelfsprekend. Om van de maand september en oktober een succes te maken op het gebied van je karpervisserij, geven we je in DIT artikel vier belangrijke tips. Die mag je natuurlijk niet missen! Lees snel verder…

In de komende maanden kun je flink ‘brokken maken’!

BTW Revealed: BAKKEN vangen op Lac du Prince – The Carp Specialist

Schitterende karpers vangen in een rustige omgeving met prachtige natuur… Spreekt je dat aan? Lees dan snel verder, want voor deze BTW Revealed reisde Barry Jansen met vismaat Jan af naar Lac du Prince van The Carp Specialist om op dit schitterende betaalwater hun geluk te beproeven. En óf het is gelukt… Lees HIER het mooie verhaal en hieronder zie je de video van hun sessie!


KWO Livestream #2 met Pilaar & Hofman

Welke ontwikkelingen zijn er gaande op de KWO Community? Wat houdt Pilaar & Hofman op dit moment bezig? Hoe gaat hun najaar eruit zien en wat zijn de do’s & don’ts in hun aanpak voor de komende maanden. Dit en nog (veel) meer bespreken Mark en Michiel in de tweede LIVESTREAM van KWO Connect die je hieronder (achteraf) kunt bekijken…


Een mooie start van het najaar voor Oli Davies!

Voor Oli Davies kan het najaar niet snel genoeg beginnen… Hij is al zachtjesaan begonnen met een najaarscampagne en dat leverde hem een paar mooie Engelse vissen op. En wees nou eerlijk: het zijn toch plaatjes!

Ook in de UK worden er goede ‘pre-najaars’ zaken gedaan!

Stuk voor stuk unieke, stokoude spiegels die je niet iedere dag vangt. Super mooi!

Oli Davies ‘on a roll’!

Instagram tip: PJ Nordholt

2024 is een regelrecht TOPJAAR voor PJ Nordholt. Het is bizar wat voor een serie aan fraaie vissen deze man heeft gedraaid (en dat gewoon in ons eigen Kikkerlandje)! Benieuwd naar meer vangsten van deze topvisser? Volg hem dan op Instagram!

PJ Nordholt met een wel héél fraaie spiegelkarper. Volg hem HIER voor nog meer gave vangsten!

Een nachtje vol FRUSTRATIE?! – TwincarpNL

In deze video gaat Jelmer Simmes van TwincarpNL een nachtje karpervissen aan het kanaal. Superleuk natuurlijk maar het kan ook behoorlijk frustrerend lopen. Benieuwd wat de FRUSTRATIE van Jelmer was? Check de video dan snel!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we aan het begin van het najaar zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Niels Kunzel ‘over the moon’ met deze fantastische NL’se VEERTIGER!
Jordan Vlw (op Instagram) ging met z’n vriendin naar de Lot en met daverend succes!
Nk dutchcarp (op Instagram) met een Maas-BEUKER. Vet man!
Bram Alting met een stokoude, prachtige schubbemans!
Remco Rovers weet de krenten wel uit de pap te vissen!
Henry Hummel heeft al super goede zaken gedaan en dat aan het begin van het najaar!

FOTO van de week van Theo Rass

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtig sfeervol plaatje van Theo Rass. De hengeltjes op scherp én… de hond ook. Leuk man!

Leuke plaat!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook