KWO Boulevard – 30 kg GIGANT in Nederland & geslaagde Franse roadtrips!

Goede TIPS: daar kun je er nooit genoeg van hebben! In deze Boulevard kom je onder andere meer te weten over een alternatieve aanpak om meer karpers te vangen in het najaar, komt er een MEGA-GIGANT (30 kg) uit Nederland voorbij en lees je de smakelijke verhalen van een aantal Franse ROADTRIPS. Benieuwd naar meer? Scroll dan snel verder in de KWO Boulevard!


Messi op zoek naar de MEGA BAKKEN van Rainbow Lake!

James ‘Messi’ de Koker en Johannes van Herck reizen af naar het verre zuiden van Frankrijk voor een sessie op het machtige Rainbow Lake! Dit schitterende water is al meer dan 20 jaar de thuishaven van een aantal van de grootste karpers van Europa en staat bij menig karpervisser hoog op de bucket list. Zal het James en Johannes lukken om een echte ‘Rainbow Warrior’ voor de lens te krijgen? Bekijk hieronder de video!


Bak voor Maxime Mertens!

Een dikke Belgische bak voor Maxime Mertens afgelopen week! Deze jonge visser heeft het spelletje al héél goed door en weet wel hoe hij z’n vissen moet strikken. Deze mooie spiegel mag dan ook zeker niet ontbreken. Knap gedaan Maxime!

Een mooie Belgische spiegel voor Maxime Mertens!

Pionieren met Simmes #4 – De ongerepte rivier

Is er een stoerdere visserij dan het karpervissen op rivieren? Wij houden ervan, nét als Jelmer Simmes die in deze video samen met cameraman Wessel van de Velde ALLES uit de kast haalt om een onbekend stuwvak te ontdekken. Wat zou er op de mat komen? Meerval, witvis of tóch een aantal grote karpers? Bekijk de gloednieuwe film op de KWO Community!

Het avontuur van Jelmer Simmes op een Franse rivier is er eentje die je HIER zeker moet checken.

BAK van de week: Nederlandse ZESTIGER voor Daniel Jawadnya

Daniel Jawadnya mocht deze week 60 kaarsjes uitblazen, van harte gefeliciteerd Daniel! Nee, niet omdat hij 60 geworden is, maar hij was wél jarig en ving één van de allervetste cadeaus ooit: een Nederlandse 60’er! Z’n tweede 30 kilo vis in Nederland ooit, wát een cadeau… Dit is toch wel echt de mooiste BAK van de week! Nogmaals gefeliciteerd!

Bizarre spiegel in Nederland die de magische 30 kilo grens overging…

Michiel Pilaar en Ossie in Italië!

“Ik ben toch wel een beetje verliefd geworden op Italië 🇮🇹.” Dat zei Michiel Pilaar deze week en dat is niet gek als je de film bekijkt die hij samen met Ossie heeft gemaakt in dit fantastische land. Heb je ‘m nog niet gezien? Bekijk de film dan HIER!

Italië is een prachtig land om te karpervissen!

VISTIP: tactisch met tijgernootjes in het najaar!

Het najaar staat nu echt op het punt van beginnen! Voor Niels Traa betekent dat maar één ding: vissen! We vroegen hem om een goede najaarstip te geven: “Een goede tip is om tactisch met tijgernoten aan de slag te gaan. Wanneer er weinig andere vissers actief zijn, of wanneer andere vissers niet veel voeren, dan is het slim om meerdere kilo’s erg compact, dus 1 bij 1 meter, te voeren. Als je hier vervolgens een enkel tijgernootje 5 tot 10 meter buiten vist kan het al gauw “kassa” zijn… Succes!”

Niels Traa heeft door de jaren heen al heel wat mooie najaars-vissen gestrikt met z’n alternatieve aanpak!

Benieuwd naar meer najaars-tips? Lees dan dit artikel op de KWO Community!


Fish With Carl – Things Are Changing…

De Engelse Carl Smith behoort zonder twijfel bij de top als het gaat om het schieten van mega-coole video’s van het (karper)vissen. Ook deze video vist hij een aantal sessies en vertelt hij belangrijke dingen over zijn leven als filmmaker! Geniet van de video…


GEZOCHT: uitzetprojecten – KWO For The Future 2024

Dit najaar geven we een vervolg aan het KWO For The Future uitzetproject. Nu zijn we op zoek naar karpervissers die komend najaar/winter karpers uit gaan zetten. Ben je dus onderdeel van een karpercommissie, visvereniging of federatie en kun je onze (financiële) steun goed gebruiken? Meld je HIER vóór 23 oktober aan!

Meld je vóór 23 oktober 2024 aan. Lees HIER meer info over het KWO ‘For The Future’ project…

Van het Syndicaat naar de GROOTSTE RIVIERKARPERS van de MAAS!

Zijn jullie klaar voor een nieuw avontuur van Michiel Pilaar in België? In deel 3 van zijn videoserie vist hij opnieuw op de Maas én bezoekt hij een kraakhelder syndicaat! Valt Pilaar dan EIN-DE-LIJK met zijn neus in de boter? Na een ware ‘Keep Searching’ speurtocht stuit hij samen met cameraman Wessel op een groep grote karpers. Het doel: zelf een veertiger vangen én Wessel z’n PB verbreken! Bekijk de GRATIS video hieronder…


Chaos in Frankrijk voor Bas van den Broek!

Bas van den Broek is iemand die altijd volgasss gaat. Ook als hij op vakantie is in het ‘walhalla der karpervissers’ Frankrijk.

De mooiste wateren…

Samen met zijn vriendin combineerde hij de trip met vissen én ‘normale’ vakantie. Want ja, ook een karpervisser heeft dat nodig. Het vakantiehuis lag te midden van een prachtig merengebied en het plan was dan ook al snel gemaakt…

…en de mooiste vissen!

Veel dagvissen als het uiteindelijk zou gaan lopen. En natuurlijk deed dat het! In 6 dagen vissen ving Bas… Ben je benieuwd? Abonneer dan op z’n YouTube kanaal waar binnenkort de video op verschijnt met veel prachtige en bizarre momenten!

Dat zie je in de video die binnenkort verschijnt van Bas van den Broek!

Nachtje aan het kanaal – Jelmer Simmes

In deze video gaat Jelmer Simmes een nachtje karpervissen op het kanaal. De stek werd enkele dagen voorzien van wat boilies. Benieuwd of het voorvoeren heeft geloond? Check de video snel!


Volg Boris van Wijk op Instagram!

Iemand die ook samen met z’n vrouw naar Frankrijk is gegaan om vakantie te vieren én natuurlijk te vissen, is Boris van Wijk. Tijdens hun roadtrip door heel Frankrijk beviste hij diverse gave wateren en dat was zeker niet zonder succes.

De roadtrip door Frankrijk verliep aardig succesvol…

Een dikke vijftiger, een aantal veertigers en een hele rits dertigers waren de buit! Dat leverde natuurlijk gave platen op. Wil je daar meer van zien? Volg Boris dan op Instagram waar hij gave karperfoto’s plaatst!

Volg Boris van Wijk op Instagram!

Karpers vangen op groot water? Huur nu voordelig een boot bij Carpsucces!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de karperboot van Carpsucces perfect voor jou! Met deze luxe boot kun je nu voordelig het avontuur aan gaan op de Randmeren en kans maken op 25+ kilo karpers! Wist je dat je ook kans kunt maken op een GRATIS weekend? Lees snel verder!

Een UNIT vangen op de Randmeren, wie wil dat nou niet?!

Trakker maakt al meer dan 25 jaar winterkleding!

De titel zegt eigenlijk al genoeg… Het is al een héle tijd geleden dat Trakker begon met het maken van kwalitatieve winterkleding. Bekijk hieronder de korte, leuke video hierover…


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de herfst zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Michel Kemp is een fervent bootvisser die regelmatig de krenten uit de pap ermee vist. Heel vet!
Het vooraf uitgedachte plannetje van Nicky Helsens lukte uitstekend!
Rob Balkie moest er wat moeite voor doen, maar dan is de beloning ook groot!
Jos Rovers met een fraaie schub tijdens een kort doordeweeks nachtje!
Martijn Bunte wist onlangs deze brute spiegel te vangen in Duitsland!
Ferry Verhofstad is weer los!
Een zeer fraaie spiegelkarper voor de Belgische Yvess Deuvaert!

FOTO van de week: Jelmer Simmes

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een mooie set-up foto van Jelmer Simmes. De hengeltjes liggen op scherp, klaar voor een aanbeet! En Jelmer kennende, duurt dat niet lang voor hij af gaat!;-)

Ready for Action!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook