Nieuwe Levelite stoelen van Trakker

De Trakker Levelite Longback chair, een Transformer chair of toch de comfortabele Luna chair? Michiel Pilaar heeft een nieuwe karperstoel nodig en in de video bekijkt hij de opties uit de camo range van Trakker voor het seizoen 2024-2025.


Benieuwd naar de prijzen, verschillende eigenschappen en de voorkeur van Michiel? Dan is dit de video die je moet checken!

  • 00:00 Intro Trakker karperstoelen
  • 00:20 Trakker Levelite Luna chair
  • 01:38 Trakker Levelite Transformer Chair
  • 02:59 Trakker Levelite Longback Chairs
  • 04:34 Voorkeur Trakker stoel voor Michiel Pilaar

Levelite Luna Chair

De Levelite Camo Luna Chair is de ideale stoel voor karpervissers die comfort en stijl willen combineren. Met zijn lichtgewicht, robuuste frame en ergonomisch ontwerp biedt deze stoel optimaal zitgemak voor lange vissessies. De camo-stijl voegt een trendy look toe, terwijl het inklapbare ontwerp makkelijk vervoer en opslag mogelijk maakt. Perfect voor elke visser die functionaliteit en duurzaamheid zoekt tijdens zijn verblijf aan het water.

Levelite Transformer Chair

De Levelite Camo Transformer Chair biedt ultiem comfort en veelzijdigheid voor karpervissers. Deze stoel heeft een slim camo-ontwerp en een robuust frame dat zowel lichtgewicht als duurzaam is. Met de verstelbare rugleuning en de mogelijkheid om de stoel om te vormen tot een ligstoel, is deze perfect voor korte (of lange) sessies aan de waterkant. Het compacte, inklapbare ontwerp maakt hem eenvoudig te vervoeren, zodat je altijd comfortabel kunt vissen, waar je ook bent.

Levelite Longback Chair

De Levelite Camo Longback Chair is ontworpen voor karpervissers die langdurig comfort zoeken. Met een extra hoge rugleuning, duurzame camouflagebekleding en een lichtgewicht frame biedt deze stoel optimale ondersteuning en stabiliteit. De verstelbare poten zorgen voor een stabiele zit op elke ondergrond, terwijl het inklapbare ontwerp het vervoer gemakkelijk maakt. Ideaal voor vissers die lange sessies comfortabel willen doorbrengen aan de waterkant.

KWO Redactie

Bekijk ook